MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Módszerfejlesztés csokoládé cukortalmának roncsolásmentes vizsgálatára

Matejka, Gergely (2025) Módszerfejlesztés csokoládé cukortalmának roncsolásmentes vizsgálatára. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 850641934.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
850641934.pdf

Letöltés (2MB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 850641934_szdkivonat1.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
850641934_szdkivonat1.pdf

Letöltés (188kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 850641934; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnöki; mesterképzés (MA/MSc); M-BUD-N-HU-ELBIZ; 850641934.pdf; 850641934_szdkivonat1.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 27 Okt 2025 11:02
Utolsó változtatás: 29 Okt 2025 12:42
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Benes, Eszter Luca
QBSPMX
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/11282
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése