MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Eltérő sörtípusokból készült sörpárlatok aromaösszetételének és érzékszervi tulajdonságainak vizsgálata

Hevér, László (2025) Eltérő sörtípusokból készült sörpárlatok aromaösszetételének és érzékszervi tulajdonságainak vizsgálata. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 837031399.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
837031399.pdf

Letöltés (3MB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 837031399_szdkivonat1.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
837031399_szdkivonat1.pdf

Letöltés (118kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 837031399; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Pálinkamester szakmérnök; szakirányú továbbképzés; S-BUD-L-HU-PAMS1; 837031399.pdf; 837031399_szdkivonat1.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 27 Okt 2025 11:02
Utolsó változtatás: 29 Okt 2025 13:30
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kun, Szilárd
GW5C39
-
Konzulens
-
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/10927
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése