Hevér, László (2025) Eltérő sörtípusokból készült sörpárlatok aromaösszetételének és érzékszervi tulajdonságainak vizsgálata. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szövegElőzetes bemutató
837031399.pdf
Letöltés (3MB) | Előzetes bemutató
Előzetes bemutató
837031399_szdkivonat1.pdf
Letöltés (118kB) | Előzetes bemutató
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | 837031399; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Pálinkamester szakmérnök; szakirányú továbbképzés; S-BUD-L-HU-PAMS1; 837031399.pdf; 837031399_szdkivonat1.pdf |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 27 Okt 2025 11:02 |
| Utolsó változtatás: | 29 Okt 2025 13:30 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kun, Szilárd GW5C39 - Konzulens - - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/10927 |


