Molnár, Bence (2016) Édesítőszeres 3in1 instant kávé fejlesztése és érzékszervi bírálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Molnar_Bence.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Molnar_Bence.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (9MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ382713; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Édes- és zsiradékipari technológia szakirány; Bibliogr.: p. 39.; Gb. tanszéki jel; Instant kávé; Édesítőszerek; Édesipari technológia; Érzékszervi vizsgálat; Szacharóztartalom; Aszpartám; Ciklamát; |
Szakterület(ek): | T Technology TP Chemical technology |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2016 |
Utolsó változtatás: | 25 Okt 2023 13:31 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Soós, Anita - - Konzulens Gere, Attila - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1052 |