Lovass, Renáta (2015) Édesipari technológiák tömegmérésen alapuló összehasonlítása. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Lovass_Renata.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Lovass_Renata.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ370602; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Édes- és zsiradékipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 31-33.; Gb. tanszéki jel; Édesipari technológia; One-Shot-technológia; Kézműves építési technológiák; Tömegmeghatározás; Reológiai vizsgálatok; |
Szakterület(ek): | T Technology TP Chemical technology |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2015 |
Utolsó változtatás: | 25 Okt 2023 13:19 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Somogyi, László - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1049 |