Szabó, Bernadett (2012) Édesipari kávékrém komplett receptúrájának kidolgozása. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Szabo_Bernadett.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Szabo_Bernadett.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (936kB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ326690; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: édes- és zsiradékipari technológiák; Bibliogr.: p. 42.; Gb. tanszéki jel; Édesipari krémek; Kávé; Édesipari termékek; |
Szakterület(ek): | T Technology TP Chemical technology |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2012 |
Utolsó változtatás: | 25 Okt 2023 13:18 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Soós, Anita - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1048 |