Nusser, Kata (2015) Édes és keserű íz interakciójának vizsgálata kávékban, érzékszervi vizsgálatok alapján. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Nusser_Kata.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Nusser_Kata.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ370582; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Édes- és zsiradékipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 39-40.; Gb. tanszéki jel; Kávé; Kávéfeldolgozás; Ízérzet; Édesítőszerek; Édesítés; Érzékszervi vizsgálat; |
Szakterület(ek): | T Technology TP Chemical technology |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2015 |
Utolsó változtatás: | 24 Okt 2023 14:25 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Soós, Anita - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1042 |