MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Cukrászati paleo termék fejlesztése

Tarbai, Krisztina (2023) Cukrászati paleo termék fejlesztése. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 801127163.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
801127163.pdf - Elfogadott változat

Letöltés (1MB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 801127163_szdkivonat1.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
801127163_szdkivonat1.pdf - Egyéb

Letöltés (86kB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 801127163_szdmelleklet.zip] Archív
801127163_szdmelleklet.zip - Kiegészítő anyag

Letöltés (20kB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 801127163;Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet, Budai Campus;Szakdolgozat kivonat1;Élelmiszermérnöki;alapképzés (BA/BSc/BProf);B-BUD-L-HU-ELELM;801127163_Szakdolgozat;801127163_Szakdolgozat kivonat1;801127163_Szakdolgozat melléklet
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 25 Márc 2025 13:22
Utolsó változtatás: 25 Márc 2025 13:22
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kóczán, Györgyné Dr.
L5OQPB
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/10247
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése