Tarbai, Krisztina (2023) Cukrászati paleo termék fejlesztése. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szövegElőzetes bemutató
801127163.pdf - Elfogadott változat
Letöltés (1MB) | Előzetes bemutató
Előzetes bemutató
801127163_szdkivonat1.pdf - Egyéb
Letöltés (86kB) | Előzetes bemutató
![[thumbnail of 801127163_szdmelleklet.zip]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/archive.png)
801127163_szdmelleklet.zip - Kiegészítő anyag
Letöltés (20kB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | 801127163;Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet, Budai Campus;Szakdolgozat kivonat1;Élelmiszermérnöki;alapképzés (BA/BSc/BProf);B-BUD-L-HU-ELELM;801127163_Szakdolgozat;801127163_Szakdolgozat kivonat1;801127163_Szakdolgozat melléklet |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 25 Márc 2025 13:22 |
Utolsó változtatás: | 25 Márc 2025 13:22 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kóczán, Györgyné Dr. L5OQPB - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/10247 |