Pénzes, Borbála (2024) Hús helyettesítő termékek minősítési szempontjai, értékmérő tulajdonságai. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szövegElőzetes bemutató
847379026.pdf
Letöltés (4MB) | Előzetes bemutató
Előzetes bemutató
847379026_szdkivonat1.pdf
Letöltés (118kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | 847379026; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-N-HU-ELELM; 847379026.pdf; 847379026_szdkivonat1.pdf |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 20 Márc 2025 13:28 |
Utolsó változtatás: | 24 Márc 2025 14:43 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kenesei, György MNC3FF - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/10123 |