MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Kíméletes tartósító eljárások hatása smoothie-k mikrobiológiai stabilitására

Korpa, Julianna (2024) Kíméletes tartósító eljárások hatása smoothie-k mikrobiológiai stabilitására. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 836294135.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
836294135.pdf

Letöltés (1MB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 836294135_szdkivonat1.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
836294135_szdkivonat1.pdf

Letöltés (315kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 836294135; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnöki; mesterképzés (MA/MSc); M-BUD-N-HU-ELBIZ; 836294135.pdf; 836294135_szdkivonat1.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 20 Márc 2025 13:28
Utolsó változtatás: 24 Márc 2025 14:39
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Dalmadi, István
NX7NU0
-
Konzulens
Kiskó, Gabriella
BFG3EB
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/9754
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése