MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A cukortartalom hatása Candida zemplinina törzsek szaporodására és erjesztőképességére

Kormos, Vivien (2017) A cukortartalom hatása Candida zemplinina törzsek szaporodására és erjesztőképességére. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Kormos_Vivien.pdf] Szöveg
Kormos_Vivien.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ373499; Budapest; Biomérnök (BSc) szak, környezetgazdálkodás szakirány; Bibliogr.: p. 37-38.; Bor. tanszéki jel; Sör. tanszéki jel; Candida zemplinina; Élesztőgombák; Borászati technológia; Erjedésipari technológiák; Cukortartalom;
Szakterület(ek): T Technology T Technology (General)
T Technology TP Chemical technology
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2017
Utolsó változtatás: 24 Okt 2023 12:17
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Magyar, Ildikó
-
-
Konzulens
Nagy, Edina Szandra
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/947
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése