Kormos, Vivien (2017) A cukortartalom hatása Candida zemplinina törzsek szaporodására és erjesztőképességére. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Kormos_Vivien.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Kormos_Vivien.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ373499; Budapest; Biomérnök (BSc) szak, környezetgazdálkodás szakirány; Bibliogr.: p. 37-38.; Bor. tanszéki jel; Sör. tanszéki jel; Candida zemplinina; Élesztőgombák; Borászati technológia; Erjedésipari technológiák; Cukortartalom; |
Szakterület(ek): | T Technology T Technology (General) T Technology TP Chemical technology |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2017 |
Utolsó változtatás: | 24 Okt 2023 12:17 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Magyar, Ildikó - - Konzulens Nagy, Edina Szandra - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/947 |