MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Nagy hidrosztatikus nyomás hatása gyümölcspürék érzékszervi tulajdonságaira

Szappanos, Veronika (2024) Nagy hidrosztatikus nyomás hatása gyümölcspürék érzékszervi tulajdonságaira. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 819746121_szdkivonat1.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
819746121_szdkivonat1.pdf

Letöltés (157kB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 819746121.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
819746121.pdf

Letöltés (4MB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 819746121; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; mesterképzés (MA/MSc); M-BUD-N-HU-ELELM; 819746121_szdkivonat1.pdf; 819746121.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 20 Márc 2025 13:28
Utolsó változtatás: 24 Márc 2025 14:32
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Dalmadi, István
NX7NU0
-
Konzulens
Kiskó, Gabriella
BFG3EB
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/9084
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése