MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Cirok bázisú, cukkinivel dúsított, szénhidrátcsökkentett és gluténmentes ostyatermék fejlesztése, valamint reológiai és érzékszervi minősítése

Kiss, Diána (2023) Cirok bázisú, cukkinivel dúsított, szénhidrátcsökkentett és gluténmentes ostyatermék fejlesztése, valamint reológiai és érzékszervi minősítése. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 818073527.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
818073527.pdf

Letöltés (3MB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 818073527_szdkivonat1.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
818073527_szdkivonat1.pdf

Letöltés (338kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 818073527; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-N-HU-ELELM; 818073527.pdf; 818073527_szdkivonat1.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 20 Márc 2025 13:28
Utolsó változtatás: 24 Márc 2025 14:30
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Szedljak, Ildikó Judit
JA8Z4C
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/8986
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése