Lakatos, Márta Orsolya (2024) Kíméletes tartósító technológiák, mint a sous-vide és a nagynyomású kezelés hatása a kacsamell egyes minőségi jellemzőire. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szövegElőzetes bemutató
814341423.pdf
Letöltés (2MB) | Előzetes bemutató
Előzetes bemutató
814341423_szdkivonat1.pdf
Letöltés (212kB) | Előzetes bemutató
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | 814341423; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnöki; mesterképzés (MA/MSc); M-BUD-L-HU-ELBIZ; 814341423.pdf; 814341423_szdkivonat1.pdf |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 20 Márc 2025 13:28 |
| Utolsó változtatás: | 24 Márc 2025 14:26 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kenesei, György MNC3FF - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/8593 |


