Benkó, Anna (2020) A citromsav-adagolás és a nagy hidrosztatikus nyomáskezelés hatása tojáslevek technofunkcionális tulajdonságaira. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Benko_Anna.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Benko_Anna.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ402813; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, Árukezelési technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 31-33.; ÁÉ. tanszéki jel; Tojáslé; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Mikrobiológiai vizsgálat; Színvizsgálat; Reológiai vizsgálatok; Citromsav; pH-érték; |
Szakterület(ek): | Q Science QD Chemistry T Technology TP Chemical technology |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2020 |
Utolsó változtatás: | 28 Szep 2023 14:20 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Tóth, Adrienn - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/821 |