MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A citromsav-adagolás és a nagy hidrosztatikus nyomáskezelés hatása tojáslevek technofunkcionális tulajdonságaira

Benkó, Anna (2020) A citromsav-adagolás és a nagy hidrosztatikus nyomáskezelés hatása tojáslevek technofunkcionális tulajdonságaira. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Benko_Anna.pdf] Szöveg
Benko_Anna.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ402813; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, Árukezelési technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 31-33.; ÁÉ. tanszéki jel; Tojáslé; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Mikrobiológiai vizsgálat; Színvizsgálat; Reológiai vizsgálatok; Citromsav; pH-érték;
Szakterület(ek): Q Science QD Chemistry
T Technology TP Chemical technology
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2020
Utolsó változtatás: 28 Szep 2023 14:20
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Tóth, Adrienn
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/821
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése