Szarka, Rebeka (2024) Frissen préselt gyümölcs- és zöldséglevek termékfejlesztése - Az ultrahang hatása a gyümölcs- és zöldséglevek beltartalmi jellemzőire. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szövegElőzetes bemutató
814334630.pdf
Letöltés (4MB) | Előzetes bemutató
Előzetes bemutató
814334630_szdkivonat1.pdf
Letöltés (199kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | 814334630; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-N-HU-ELELM; 814334630.pdf; 814334630_szdkivonat1.pdf |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 20 Márc 2025 13:28 |
Utolsó változtatás: | 24 Márc 2025 14:21 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Szabó-Nótin, Beatrix IS9W0F - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/8158 |