Kiss, István (2024) Vadhúsok eltarthatóságának vizsgálata a nyersanyag minőségének függvényében. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szövegElőzetes bemutató
807008175.pdf
Letöltés (2MB) | Előzetes bemutató
Előzetes bemutató
807008175_szdkivonat1.pdf
Letöltés (179kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | 807008175; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; Kisvarda; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-KIS-L-HU-ELELM; 807008175.pdf; 807008175_szdkivonat1.pdf |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 20 Márc 2025 13:28 |
Utolsó változtatás: | 24 Márc 2025 14:16 |
Intézet: | TOVÁBBI KÉPZÉSI HELYEK Kisvárda |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Vargáné Dr. Tóth, Adrienn BFPUG2 - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/7674 |