MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Kész és csomagolt snack termékek esetében pálmaolaj magas olajsavtartalmú és két antioxidánssal dúsított repceolajjal történő helyettesítésének hatása a fizikai tulajdonságra tárolás során

Holló, Bence (2023) Kész és csomagolt snack termékek esetében pálmaolaj magas olajsavtartalmú és két antioxidánssal dúsított repceolajjal történő helyettesítésének hatása a fizikai tulajdonságra tárolás során. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 801133540.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
801133540.pdf

Letöltés (4MB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 801133540_szdkivonat1.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
801133540_szdkivonat1.pdf

Letöltés (327kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 801133540; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-N-HU-ELELM; 801133540.pdf; 801133540_szdkivonat1.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 20 Márc 2025 13:28
Utolsó változtatás: 24 Márc 2025 14:14
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Badakné Dr. Kerti, Katalin Borbála
UF3P5L
-
Konzulens
Győri, Zoltán
DOOB44
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/7534
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése