Holló, Bence (2023) Kész és csomagolt snack termékek esetében pálmaolaj magas olajsavtartalmú és két antioxidánssal dúsított repceolajjal történő helyettesítésének hatása a fizikai tulajdonságra tárolás során. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szövegElőzetes bemutató
801133540.pdf
Letöltés (4MB) | Előzetes bemutató
Előzetes bemutató
801133540_szdkivonat1.pdf
Letöltés (327kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | 801133540; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-N-HU-ELELM; 801133540.pdf; 801133540_szdkivonat1.pdf |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 20 Márc 2025 13:28 |
Utolsó változtatás: | 24 Márc 2025 14:14 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Badakné Dr. Kerti, Katalin Borbála UF3P5L - Konzulens Győri, Zoltán DOOB44 - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/7534 |