Rábaközi, Kata (2012) A borok tanninjai és szerepük és borászati technológiában. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Rabakozi_Kata.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Rabakozi_Kata.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ332115; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: borászat és üdítőitalipari technológia és minőségügy; Bibliogr.: p. 30-32.; Bor. tanszéki jel; Vörösbor; Tanninok; |
Szakterület(ek): | T Technology TP Chemical technology |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2012 |
Utolsó változtatás: | 14 Szep 2023 11:24 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Pásti, György - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/635 |