Bosnjak, Flóra (2015) Borok savtartalmának alakulása a 2014-es évjáratban. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szövegBosnjak_Flora.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (992kB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ370632; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Borászat és üdítőipari technológiai és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 30.; Bor. tanszéki jel; Borászati technológia; Savtartalom; Almasav; Borkősav meghatározás; Jásdi Pince; Reduktív borok; |
| Szakterület(ek): | T Technology TP Chemical technology |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2015 |
| Utolsó változtatás: | 14 Szep 2023 11:23 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Nyitrainé Sárdy, Diána - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/633 |


