Fóra, Bianka (2016) A borok rezveratrol tartalmának elemzése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Fora_Bianka.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Fora_Bianka.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ382740; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Borászat és üdítőitalipari technológia szakirány; Bibliogr.: p. 30-34.; Bor. tanszéki jel; Borászati technológia; Reszveratrol tartalom; Élettani hatás; |
Szakterület(ek): | S Agriculture SB Plant culture T Technology TP Chemical technology |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2016 |
Utolsó változtatás: | 14 Szep 2023 11:22 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Nyitrainé Sárdy, Diána - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/632 |