Németh, Szabina (2021) Különböző kakaóporok összehasonlítása különböző applikációkban. Diploma Tézis, MATE Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet Budapest.
Teljes szöveg![[thumbnail of Németh_Szabina_2020_2021_2.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Németh_Szabina_2020_2021_2.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (3MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Megjegyzés: | Bibliogr.: 43-45. p.; Csokoládé-, kávé-, teakészítő mester szakmérnök és szaktanácsadó szakirány.; Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemen készült szakdolgozat; |
Kulcsszavak: | E2696; ENTZ446424; Gb -- tanszéki jel; Kakaó; Pudingok; Piskóta; Konzisztencia; Állományvizsgálat, Színmérés; Érzékszervi vizsgálat |
Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TS Manufactures |
Feltöltő: | Éva Illési |
Elhelyezés dátuma: | 17 Szep 2024 13:37 |
Utolsó változtatás: | 17 Szep 2024 13:37 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Badakné Kerti, Katalin - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5652 |