Corral Orbe, Mishell Stephanya (2021) Identification of microorganisms with biotechnological importance and their characterization by microbiological and molecular biological approaches. MSC Diploma Tézis, MAT E Genetika és Biotechnológiai Intézet Budapest; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet Budapest.
Teljes szöveg![[thumbnail of Mishell_Stephanya_Corral_Orbe_2020_2021_2.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Mishell_Stephanya_Corral_Orbe_2020_2021_2.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Megjegyzés: | Bibliogr.: [35-42.] p.; Élelmiszermérnök MSc Élelmiszeripari technológia és termékfejlesztés szakirány.; Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemen készült diplomamunka; |
Kulcsszavak: | E2689; ENTZ446401; Sör -- tanszéki jel; Molekuláris biológia, Tejsavbaktériumok; Enterobaktériumok; Belek; Probiotikumok; Sertéstenyésztés; Antimikrobás hatás; Izolátumok |
Szakterület(ek): | Q Science QR Microbiology S Agriculture S Agriculture (General) |
Feltöltő: | Éva Illési |
Elhelyezés dátuma: | 17 Szep 2024 09:34 |
Utolsó változtatás: | 17 Szep 2024 09:34 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Keresztény, Tibor - - Konzulens Nguyen Duc, Quang - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5646 |