MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Élelmiszer-biztonság és -minőség a gyorséttermi vendéglátásban, az azonnal fogyasztható zöldség alapanyagok beszerzésének tekintetében

Mészáros, Barbara (2021) Élelmiszer-biztonság és -minőség a gyorséttermi vendéglátásban, az azonnal fogyasztható zöldség alapanyagok beszerzésének tekintetében. MSC Diploma Tézis, MATE Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet Budapest.

Teljes szöveg
[thumbnail of Mészáros_Barbara_2020_2021_2.pdf] Szöveg
Mészáros_Barbara_2020_2021_2.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Megjegyzés: Bibliogr.: 62-64. p.; Élelmiszermérnök MSc Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök szakirány.; Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemen készült diplomamunka;
Kulcsszavak: E2688; ENTZ446396; Mb -- tanszéki jel, Élelmiszerbiztonság; Élelmiszerminőség; Gyorsétkeztetés; GMP; Beszállítói rendszer; Frissárú; Kockázatanalízis; Zöldségellátás
Szakterület(ek): H Social Sciences HF Commerce
S Agriculture S Agriculture (General)
Feltöltő: Éva Illési
Elhelyezés dátuma: 16 Szep 2024 12:35
Utolsó változtatás: 16 Szep 2024 12:35
Intézet: BUDAI CAMPUS
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5645
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése