Mészáros, Barbara (2021) Élelmiszer-biztonság és -minőség a gyorséttermi vendéglátásban, az azonnal fogyasztható zöldség alapanyagok beszerzésének tekintetében. MSC Diploma Tézis, MATE Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet Budapest.
Teljes szöveg![[thumbnail of Mészáros_Barbara_2020_2021_2.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Mészáros_Barbara_2020_2021_2.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Megjegyzés: | Bibliogr.: 62-64. p.; Élelmiszermérnök MSc Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök szakirány.; Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemen készült diplomamunka; |
Kulcsszavak: | E2688; ENTZ446396; Mb -- tanszéki jel, Élelmiszerbiztonság; Élelmiszerminőség; Gyorsétkeztetés; GMP; Beszállítói rendszer; Frissárú; Kockázatanalízis; Zöldségellátás |
Szakterület(ek): | H Social Sciences HF Commerce S Agriculture S Agriculture (General) |
Feltöltő: | Éva Illési |
Elhelyezés dátuma: | 16 Szep 2024 12:35 |
Utolsó változtatás: | 16 Szep 2024 12:35 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5645 |