Barasa, Mercy Mukite (2021) Effect of post lactase treatment on the heat-induced lactosylated milk protein. MSC Diploma Tézis, MATE Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet Budapest.
Teljes szöveg![[thumbnail of Mercy_Mukite_Barasa_2020_2021_2.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Mercy_Mukite_Barasa_2020_2021_2.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (4MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Megjegyzés: | Bibliogr.: 43-48. p.; Élelmiszermérnök MSc Élelmiszeripari technológia és termékfejlesztés szakirány.; Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemen készült diplomamunka; |
Kulcsszavak: | E2687; ENTZ446394; Ké -- tanszéki jel; Laktózmentes termékek; Maillard reakció; UHL technológia -- 134 C fokig; Tejfehérje; Spektrometria; Tartós tej; Tejipari technológia |
Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TP Chemical technology |
Feltöltő: | Éva Illési |
Elhelyezés dátuma: | 16 Szep 2024 12:24 |
Utolsó változtatás: | 16 Szep 2024 12:24 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Abrankó, László - - Konzulens Arijit, Nath - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5644 |