MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Effect of post lactase treatment on the heat-induced lactosylated milk protein

Barasa, Mercy Mukite (2021) Effect of post lactase treatment on the heat-induced lactosylated milk protein. MSC Diploma Tézis, MATE Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet Budapest.

Teljes szöveg
[thumbnail of Mercy_Mukite_Barasa_2020_2021_2.pdf] Szöveg
Mercy_Mukite_Barasa_2020_2021_2.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (4MB)
Tétel típusa: Értekezés
Megjegyzés: Bibliogr.: 43-48. p.; Élelmiszermérnök MSc Élelmiszeripari technológia és termékfejlesztés szakirány.; Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemen készült diplomamunka;
Kulcsszavak: E2687; ENTZ446394; Ké -- tanszéki jel; Laktózmentes termékek; Maillard reakció; UHL technológia -- 134 C fokig; Tejfehérje; Spektrometria; Tartós tej; Tejipari technológia
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
T Technology TP Chemical technology
Feltöltő: Éva Illési
Elhelyezés dátuma: 16 Szep 2024 12:24
Utolsó változtatás: 16 Szep 2024 12:24
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Abrankó, László
-
-
Konzulens
Arijit, Nath
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5644
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése