Lóczy-Albert, Zsófia (2021) Tölgyfachips alkalmazása és hatása a vörösborra az érlelési folyamat során. Diploma Tézis, MATE Szőlészeti és Borászati Intézet Budapest.
Teljes szöveg![[thumbnail of Lóczy-Albert_Zsófia_2020_2021_2.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Lóczy-Albert_Zsófia_2020_2021_2.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (3MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Megjegyzés: | Bibliogr.: 48-51. p.; Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemen készült szakdolgozat. |
Kulcsszavak: | K1938; ENTZ440060; Bor -- tanszéki jel; Borérlelés; Tölgyfa chips; Tölgyfahordó; Pinot noir; Pörkölés; |
Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TS Manufactures |
Feltöltő: | Éva Illési |
Elhelyezés dátuma: | 13 Aug 2024 09:02 |
Utolsó változtatás: | 13 Aug 2024 09:02 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Nagy, Balázs - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5635 |