MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Tölgyfachips alkalmazása és hatása a vörösborra az érlelési folyamat során

Lóczy-Albert, Zsófia (2021) Tölgyfachips alkalmazása és hatása a vörösborra az érlelési folyamat során. Diploma Tézis, MATE Szőlészeti és Borászati Intézet Budapest.

Teljes szöveg
[thumbnail of Lóczy-Albert_Zsófia_2020_2021_2.pdf] Szöveg
Lóczy-Albert_Zsófia_2020_2021_2.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (3MB)
Tétel típusa: Értekezés
Megjegyzés: Bibliogr.: 48-51. p.; Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemen készült szakdolgozat.
Kulcsszavak: K1938; ENTZ440060; Bor -- tanszéki jel; Borérlelés; Tölgyfa chips; Tölgyfahordó; Pinot noir; Pörkölés;
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
T Technology TS Manufactures
Feltöltő: Éva Illési
Elhelyezés dátuma: 13 Aug 2024 09:02
Utolsó változtatás: 13 Aug 2024 09:02
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Nagy, Balázs
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5635
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése