Lelovics, Katalin (2021) Tojássárgájalé fagyasztásakor bekövetkező változások vizsgálata különböző pH és sótartalom beállításával. Diploma Tézis, MATE Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet Budapest.
Teljes szöveg![[thumbnail of Lelovics_Katalin_2020_2021_2.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Lelovics_Katalin_2020_2021_2.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Megjegyzés: | Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemen készült szakdolgozat. |
Kulcsszavak: | E2680; ENTZ446373; Ht -- tanszéki jel; Tojáslé; Reológiai vizsgálatok; Citromsav; Tartósítás -- hűtés, fagyasztás; Só; Termofizikai jellemzők |
Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TP Chemical technology |
Feltöltő: | Éva Illési |
Elhelyezés dátuma: | 26 Szep 2024 09:58 |
Utolsó változtatás: | 26 Szep 2024 09:58 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Nyulasné Zeke, Ildikó Csilla - - Konzulens Hidas, Karina Ilona - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5634 |