MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Tojássárgájalé fagyasztásakor bekövetkező változások vizsgálata különböző pH és sótartalom beállításával

Lelovics, Katalin (2021) Tojássárgájalé fagyasztásakor bekövetkező változások vizsgálata különböző pH és sótartalom beállításával. Diploma Tézis, MATE Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet Budapest.

Teljes szöveg
[thumbnail of Lelovics_Katalin_2020_2021_2.pdf] Szöveg
Lelovics_Katalin_2020_2021_2.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Megjegyzés: Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemen készült szakdolgozat.
Kulcsszavak: E2680; ENTZ446373; Ht -- tanszéki jel; Tojáslé; Reológiai vizsgálatok; Citromsav; Tartósítás -- hűtés, fagyasztás; Só; Termofizikai jellemzők
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
T Technology TP Chemical technology
Feltöltő: Éva Illési
Elhelyezés dátuma: 26 Szep 2024 09:58
Utolsó változtatás: 26 Szep 2024 09:58
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Nyulasné Zeke, Ildikó Csilla
-
-
Konzulens
Hidas, Karina Ilona
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5634
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése