Csala, Dorina Annamária (2020) Nedves pácolással készített bőrös karaj fehérjéinek vizsgálata pácolás és érlelés során. Diploma Tézis, Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Kar Budapest.
Teljes szöveg![[thumbnail of Lakatos_Bálintné_Csala_Dorina_Annamária_2020_2021_2.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Lakatos_Bálintné_Csala_Dorina_Annamária_2020_2021_2.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Megjegyzés: | Szent István Egyetemen készült szakdolgozat. |
Kulcsszavak: | E2677; ENTZ446364; Ht -- tanszéki jel; Pácolási technológia; Pácolt húskészítmények; Sonka; Húsminőség; Sótartalom; Színmérés; Biogén aminok |
Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TP Chemical technology T Technology TS Manufactures |
Feltöltő: | Éva Illési |
Elhelyezés dátuma: | 24 Szep 2024 09:38 |
Utolsó változtatás: | 24 Szep 2024 09:38 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Visy, Anna - - Konzulens Mednyánszky, Zsuzsanna - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5631 |