MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Nedves pácolással készített bőrös karaj fehérjéinek vizsgálata pácolás és érlelés során

Csala, Dorina Annamária (2020) Nedves pácolással készített bőrös karaj fehérjéinek vizsgálata pácolás és érlelés során. Diploma Tézis, Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Kar Budapest.

Teljes szöveg
[thumbnail of Lakatos_Bálintné_Csala_Dorina_Annamária_2020_2021_2.pdf] Szöveg
Lakatos_Bálintné_Csala_Dorina_Annamária_2020_2021_2.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Megjegyzés: Szent István Egyetemen készült szakdolgozat.
Kulcsszavak: E2677; ENTZ446364; Ht -- tanszéki jel; Pácolási technológia; Pácolt húskészítmények; Sonka; Húsminőség; Sótartalom; Színmérés; Biogén aminok
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
T Technology TP Chemical technology
T Technology TS Manufactures
Feltöltő: Éva Illési
Elhelyezés dátuma: 24 Szep 2024 09:38
Utolsó változtatás: 24 Szep 2024 09:38
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Visy, Anna
-
-
Konzulens
Mednyánszky, Zsuzsanna
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5631
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése