Görömbei, Mátyás József (2021) Új fejlesztésű takarmánykiegészítő adagolás hatásának vizsgálata a tojás beltartalmi jellemzőire. Diploma Tézis, MATE Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet Budapest.
Teljes szöveg![[thumbnail of Gorombei_Matyas_2020_2021_2.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Gorombei_Matyas_2020_2021_2.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Megjegyzés: | Bibliogr.: 45-46. p. Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemen készült szakdolgozat |
Kulcsszavak: | E2649; ENTZ445233; Ké -- tanszéki jel; Takarmánykiegészítők; Tojástermelés; Cink; Polifenolok; Fehérjetartalom; Zsírtartalom; Fermentációs technológiák; Sörélesztők |
Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) S Agriculture SF Animal culture T Technology TP Chemical technology |
Feltöltő: | Éva Illési |
Elhelyezés dátuma: | 10 Szep 2024 11:48 |
Utolsó változtatás: | 10 Szep 2024 11:48 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Jókainé Szatura, Zsuzsanna - - Konzulens Üveges, Márta - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5600 |