MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Új fejlesztésű takarmánykiegészítő adagolás hatásának vizsgálata a tojás beltartalmi jellemzőire

Görömbei, Mátyás József (2021) Új fejlesztésű takarmánykiegészítő adagolás hatásának vizsgálata a tojás beltartalmi jellemzőire. Diploma Tézis, MATE Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet Budapest.

Teljes szöveg
[thumbnail of Gorombei_Matyas_2020_2021_2.pdf] Szöveg
Gorombei_Matyas_2020_2021_2.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Megjegyzés: Bibliogr.: 45-46. p. Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemen készült szakdolgozat
Kulcsszavak: E2649; ENTZ445233; Ké -- tanszéki jel; Takarmánykiegészítők; Tojástermelés; Cink; Polifenolok; Fehérjetartalom; Zsírtartalom; Fermentációs technológiák; Sörélesztők
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
S Agriculture SF Animal culture
T Technology TP Chemical technology
Feltöltő: Éva Illési
Elhelyezés dátuma: 10 Szep 2024 11:48
Utolsó változtatás: 10 Szep 2024 11:48
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Jókainé Szatura, Zsuzsanna
-
-
Konzulens
Üveges, Márta
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5600
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése