Fodor, István (2021) A kakaóporok viselkedése a csokoládéfagylaltban. Diploma Tézis, SZIE Élelmiszertudományi Kar Budapest.
Teljes szöveg![[thumbnail of Fodor_István_2020_2021_2.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Fodor_István_2020_2021_2.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Megjegyzés: | Bibliogr.: 40-41. p. Szent István Egyetemen készült szakdolgozat |
Kulcsszavak: | E2658; ENTZ445502; Gb -- tanszéki jel; Fagylalt; Kakaó; Édesipari technológia |
Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TP Chemical technology |
Feltöltő: | Éva Illési |
Elhelyezés dátuma: | 10 Szep 2024 11:53 |
Utolsó változtatás: | 10 Szep 2024 11:53 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Somogyi, László - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5599 |