MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A kakaóporok viselkedése a csokoládéfagylaltban

Fodor, István (2021) A kakaóporok viselkedése a csokoládéfagylaltban. Diploma Tézis, SZIE Élelmiszertudományi Kar Budapest.

Teljes szöveg
[thumbnail of Fodor_István_2020_2021_2.pdf] Szöveg
Fodor_István_2020_2021_2.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Megjegyzés: Bibliogr.: 40-41. p. Szent István Egyetemen készült szakdolgozat
Kulcsszavak: E2658; ENTZ445502; Gb -- tanszéki jel; Fagylalt; Kakaó; Édesipari technológia
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
T Technology TP Chemical technology
Feltöltő: Éva Illési
Elhelyezés dátuma: 10 Szep 2024 11:53
Utolsó változtatás: 10 Szep 2024 11:53
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Somogyi, László
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5599
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése