MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Sárgarépa mikrohullámú vákuumszárításának fejlesztése

Csergő, Eszter (2020) Sárgarépa mikrohullámú vákuumszárításának fejlesztése. Diploma Tézis, SZIE Élelmiszertudományi Kar Budapest.

Teljes szöveg
[thumbnail of Csergő_Eszter_2020_2021_2.pdf] Szöveg
Csergő_Eszter_2020_2021_2.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (4MB)
Tétel típusa: Értekezés
Megjegyzés: Bibliogr.: 42-44. p. Szent István Egyetemen készült szakdolgozat
Kulcsszavak: E2648; ENTZ445230; Kot -- tanszéki jel; Sárgarépa; Sárgarépa szárítmány, Mikrohullámú technika; Vákuumszárítás; Eltarthatóság; Érzékszervi vizsgálat; Atmoszférikus szárítás; Előfőzés
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
T Technology TS Manufactures
Feltöltő: Éva Illési
Elhelyezés dátuma: 09 Szep 2024 13:32
Utolsó változtatás: 09 Szep 2024 13:32
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Stégerné Máté, Mónika
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5590
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése