Csapó, Anna Luca (2021) Adalékanyagok hatása az alkoholtartalmú vizes fagylaltok állományára. Diploma Tézis, MATE Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet Budapest.
Teljes szöveg![[thumbnail of Csapó_Anna_Luca_2020_2021_2.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Csapó_Anna_Luca_2020_2021_2.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai ig 2 Május 2026.
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Megjegyzés: | Bibliogr.: [38-42]. p. Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemen készült szakdolgozat |
Kulcsszavak: | E2647; ENTZ445227; Ht -- tanszéki jel; Fagylalt; Élelmiszer-adalékanyagok; Xantán; Inulin; Guargumi; Karboxi-metil-cellulóz; Habosítás; Olvadási viszonyok; Állományvizsgálat; Alkoholtartalmú fagylalt |
Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TP Chemical technology T Technology TS Manufactures |
Feltöltő: | Éva Illési |
Elhelyezés dátuma: | 09 Szep 2024 11:56 |
Utolsó változtatás: | 09 Szep 2024 11:56 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kenesei, György - - Konzulens Dalmadi, István - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5589 |