MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Adalékanyagok hatása az alkoholtartalmú vizes fagylaltok állományára

Csapó, Anna Luca (2021) Adalékanyagok hatása az alkoholtartalmú vizes fagylaltok állományára. Diploma Tézis, MATE Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet Budapest.

Teljes szöveg
[thumbnail of Csapó_Anna_Luca_2020_2021_2.pdf] Szöveg
Csapó_Anna_Luca_2020_2021_2.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai ig 2 Május 2026.

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Megjegyzés: Bibliogr.: [38-42]. p. Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemen készült szakdolgozat
Kulcsszavak: E2647; ENTZ445227; Ht -- tanszéki jel; Fagylalt; Élelmiszer-adalékanyagok; Xantán; Inulin; Guargumi; Karboxi-metil-cellulóz; Habosítás; Olvadási viszonyok; Állományvizsgálat; Alkoholtartalmú fagylalt
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
T Technology TP Chemical technology
T Technology TS Manufactures
Feltöltő: Éva Illési
Elhelyezés dátuma: 09 Szep 2024 11:56
Utolsó változtatás: 09 Szep 2024 11:56
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kenesei, György
-
-
Konzulens
Dalmadi, István
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5589
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése