MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A vízzel készült ganache vizsgálata

Busi, Ágnes (2021) A vízzel készült ganache vizsgálata. Diploma Tézis, MATE Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet Budapest.

Teljes szöveg
[thumbnail of Busi_Ágnes_2020_2021_2.pdf] Szöveg
Busi_Ágnes_2020_2021_2.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Megjegyzés: Bibliogr.: 34. p. Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemen készült szakdolgozat
Kulcsszavak: E2645; ENTZ445221; Gb -- tanszéki jel; Édesipari technológia; Bonbon; Töltött csokoládék; Étcsokoládé; Krémek; Víztartalom; Zsírtartalom; Cukortartalom; Keménység-vizsgálat
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
T Technology TP Chemical technology
Feltöltő: Éva Illési
Elhelyezés dátuma: 10 Szep 2024 12:09
Utolsó változtatás: 10 Szep 2024 12:09
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Badakné Kerti, Katalin
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5587
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése