Bocskor, Péter Gábor (2021) Tárolási hőmérséklet hatása a banán színváltozására. Diploma Tézis, MATE Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet Budapest.
Teljes szöveg![[thumbnail of Bocskor_Péter_Gábor_2020_2021_2.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Bocskor_Péter_Gábor_2020_2021_2.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (5MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Megjegyzés: | Bibliogr.: 52- 54. p. Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemen készült szakdolgozat |
Kulcsszavak: | E2641; ENTZ445081; Kot -- tanszéki jel; Postharvest technológia; Banán; Színmérés; Tárolás -- hűtött légtérben |
Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TP Chemical technology |
Feltöltő: | Éva Illési |
Elhelyezés dátuma: | 09 Szep 2024 13:50 |
Utolsó változtatás: | 09 Szep 2024 13:50 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Zsom, Tamás - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5584 |