MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Tárolási hőmérséklet hatása a banán színváltozására

Bocskor, Péter Gábor (2021) Tárolási hőmérséklet hatása a banán színváltozására. Diploma Tézis, MATE Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet Budapest.

Teljes szöveg
[thumbnail of Bocskor_Péter_Gábor_2020_2021_2.pdf] Szöveg
Bocskor_Péter_Gábor_2020_2021_2.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (5MB)
Tétel típusa: Értekezés
Megjegyzés: Bibliogr.: 52- 54. p. Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemen készült szakdolgozat
Kulcsszavak: E2641; ENTZ445081; Kot -- tanszéki jel; Postharvest technológia; Banán; Színmérés; Tárolás -- hűtött légtérben
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
T Technology TP Chemical technology
Feltöltő: Éva Illési
Elhelyezés dátuma: 09 Szep 2024 13:50
Utolsó változtatás: 09 Szep 2024 13:50
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Zsom, Tamás
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5584
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése