MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A zsírmigráció vizsgálata töltött bonbonok esetében, gyorsított tárolási kísérlettel

Major, Luca (2019) A zsírmigráció vizsgálata töltött bonbonok esetében, gyorsított tárolási kísérlettel. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of major_luca.pdf] Szöveg
major_luca.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ391699; Budapest; Csokoládé-, kávé-, teakészítő mester szakmérnök/szaktanácsadó szakirányú továbbképzési szak; Bibliogr.: p. 37-38.; Gb. tanszéki jel; Édesipari technológia; Bonbon; Csokoládégyártás; Kakaóvaj; Tárolási vizsgálat; Mandula; Mogyoró; Dió; Olajos magvak; Tárolás. szabályozott légtérben; Állományvizsgálat; Olajtartalom;
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
T Technology TS Manufactures
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2019
Utolsó változtatás: 31 Jan 2024 09:13
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Badakné Kerti, Katalin
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5556
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése