Kovács, Anita (2013) Zab malátázási technológiájának kidolgozása. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szövegKovacs_Anita.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ371597; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Sör- és szeszipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 57-59.; Sör. tanszéki jel; Zab; Sörfőzés; Malátagyártás; Cefrézés; Minőségvizsgálat; |
| Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TS Manufactures |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2013 |
| Utolsó változtatás: | 31 Jan 2024 09:43 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kun, Szilárd - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5491 |


