Sziklai, Ágnes (2012) Bifidobaktériumokkal erjesztett gyümölcs- és zöldséglevek előállítása, kémiai és mikrobiológiai értékelése. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Sziklai_Agnes.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Sziklai_Agnes.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ371606; Budapest; Élelmiszermérnök Msc szak, Élelmiszer-biotechnológia szakirány; Bibliogr.: p. 43-47.; Sör. tanszéki jel; |
Szakterület(ek): | Q Science QD Chemistry T Technology TP Chemical technology |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2012 |
Utolsó változtatás: | 12 Szep 2023 12:56 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kun, Szilárd - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/533 |