MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Ultrahangos pácolás során a pácolási paraméterek hatása az ultrahang intenzitására

Fekete, Zoltán (2013) Ultrahangos pácolás során a pácolási paraméterek hatása az ultrahang intenzitására. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Fekete_Zoltan.pdf] Szöveg
Fekete_Zoltan.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ334040; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: állatitermék technológia és minőségügy; Bibliogr.: p. 51-56.; Ht. tanszéki jel;
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
T Technology TP Chemical technology
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2013
Utolsó változtatás: 26 Jan 2024 16:04
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Friedrich, László
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5267
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése