Jámbrik-Tóth, Fanni (2020) Újhullámos sörök lepárlása különböző módszerekkel, összehasonlításuk analitikai mérésekkel és érzékszervi bírálatuk. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Jambrik-Toth_Fanni.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Jambrik-Toth_Fanni.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ425346; Budapest; Bibliogr.: p. 47-48.; Sör. tanszéki jel; Felsőerjesztésű sör; Kézműves sörök; Söripari technológia; |
Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TS Manufactures |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2020 |
Utolsó változtatás: | 31 Jan 2024 08:38 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kun, Szilárd - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5257 |