Khatchapuridze, Zhuzha (2018) The impact of some oilseed flours on the rheological properties of wheat flour dough. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of TITKOS_Zhuzha_Khatchapuridze.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
TITKOS_Zhuzha_Khatchapuridze.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai ig 31 December 2050.
Letöltés (790kB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Megjegyzés: | A dolgozat TITKOS, nem hozzáférhető |
Kulcsszavak: | ENTZ391561; Budapest; Élelmiszermérnök MSc szak; Bibliogr.: p. 23-28.; Gb. tanszéki jel; |
Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TP Chemical technology |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 30 Jan 2024 14:29 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Badakné Kerti, Katalin - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5125 |