MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

The impact of some oilseed flours on the rheological properties of wheat flour dough

Khatchapuridze, Zhuzha (2018) The impact of some oilseed flours on the rheological properties of wheat flour dough. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of TITKOS_Zhuzha_Khatchapuridze.pdf] Szöveg
TITKOS_Zhuzha_Khatchapuridze.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai ig 31 December 2050.

Letöltés (790kB)
Tétel típusa: Értekezés
Megjegyzés: A dolgozat TITKOS, nem hozzáférhető
Kulcsszavak: ENTZ391561; Budapest; Élelmiszermérnök MSc szak; Bibliogr.: p. 23-28.; Gb. tanszéki jel;
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
T Technology TP Chemical technology
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 30 Jan 2024 14:29
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Badakné Kerti, Katalin
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5125
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése