MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Tehéntejfehérjék enzimatikus hidrolízisének modellezése, hipoallergén jellegű, anyatej-helyettesítő gyermektápszerek előállításának érdekében

Ag, Győző (2014) Tehéntejfehérjék enzimatikus hidrolízisének modellezése, hipoallergén jellegű, anyatej-helyettesítő gyermektápszerek előállításának érdekében. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Ag_Gyozo.pdf] Szöveg
Ag_Gyozo.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ370531; Budapest; Biomérnöki Bsc szak; Bibliogr.: p. 43-57.; Sör. tanszéki jel; Ég. tanszéki jel; Tejfehérje; Csecsemőtápszer; Tejcukorérzékenység; Enzimes hidrolízis; Allergénmentes élelmiszerek;
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2014
Utolsó változtatás: 14 Nov 2023 12:38
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Koris, András
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5001
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése