Ag, Győző (2014) Tehéntejfehérjék enzimatikus hidrolízisének modellezése, hipoallergén jellegű, anyatej-helyettesítő gyermektápszerek előállításának érdekében. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Ag_Gyozo.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Ag_Gyozo.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ370531; Budapest; Biomérnöki Bsc szak; Bibliogr.: p. 43-57.; Sör. tanszéki jel; Ég. tanszéki jel; Tejfehérje; Csecsemőtápszer; Tejcukorérzékenység; Enzimes hidrolízis; Allergénmentes élelmiszerek; |
Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2014 |
Utolsó változtatás: | 14 Nov 2023 12:38 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Koris, András - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5001 |