Bacza, Roland (2020) A teff és az amaránt söripari alkalmazhatóságának vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Bacza_Roland.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Bacza_Roland.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ427156; Budapest; Bibliogr.: p.54-56.; Sör. tanszéki jel; Söripari technológia; Malátagyártás; Amarant; Gluténmentes sör; Eragrostis tef; Pszeudocereália; |
Szakterület(ek): | R Medicine RA Public aspects of medicine S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TP Chemical technology |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2020 |
Utolsó változtatás: | 16 Nov 2023 13:53 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kun, Szilárd - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4998 |