MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Természetes antimikróbás anyagok hatása E. coli és E. coli O157 törzsekre

Fodor, Zsuzsanna (2012) Természetes antimikróbás anyagok hatása E. coli és E. coli O157 törzsekre. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Fodor_Zsuzsanna.pdf] Szöveg
Fodor_Zsuzsanna.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ332202; Budapest; Élelmiszerbiztonsági és –minőségi mérnöki (MSc) szak; Bibliogr.: p. 40-42.; Mb. tanszéki jel; Antimikróbás anyagok; Illóolajok; Escherichia coli; Élelmiszerbiztonság; Karvakrol;
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
T Technology TP Chemical technology
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2012
Utolsó változtatás: 26 Jan 2024 16:08
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kiskó, Gabriella
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4974
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése