Fodor, Zsuzsanna (2012) Természetes antimikróbás anyagok hatása E. coli és E. coli O157 törzsekre. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Fodor_Zsuzsanna.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Fodor_Zsuzsanna.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ332202; Budapest; Élelmiszerbiztonsági és –minőségi mérnöki (MSc) szak; Bibliogr.: p. 40-42.; Mb. tanszéki jel; Antimikróbás anyagok; Illóolajok; Escherichia coli; Élelmiszerbiztonság; Karvakrol; |
Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TP Chemical technology |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2012 |
Utolsó változtatás: | 26 Jan 2024 16:08 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kiskó, Gabriella - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4974 |