Csighy, Attila (2015) Tehéntej részleges sómentesítése komplex membránszűrési eljárások alkalmazásával. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Csighy_Attila.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Csighy_Attila.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ369796; Budapest; Élelmiszermérnök Msc szak, Élelmiszeripari folyamattervezés szakirány; Bibliogr.: 84-86.; Élip. tanszéki jel; Tehéntej; Sómentes élelmiszerek; Sótartalom; Membrántechnológia; Ionösszetétel; |
Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TP Chemical technology |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2015 |
Utolsó változtatás: | 26 Jan 2024 12:14 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Koris, András - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4900 |