Gajda, Irén (2011) A táplálékallergia és -intolerancia mint élelmiszerbiztonsági kérdés. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Gajda_Iren.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Gajda_Iren.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ332589; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: tartósítóipari technológia és minőségügy; Bibliogr.: p. 37-38.; Kot. tanszéki jel; Táplálékintolerancia; Élelmiszerallergia; Élelmiszerjog; Élelmiszerjelölés; Élelmiszerbiztonság; |
Szakterület(ek): | R Medicine R Medicine (General) S Agriculture S Agriculture (General) |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2011 |
Utolsó változtatás: | 26 Jan 2024 16:31 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Pátkai, Györgyi - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4853 |