MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A szűrés hatása a borok polifenol összetételére

Reményi, Johanna Ruth (2016) A szűrés hatása a borok polifenol összetételére. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Remenyi_Johanna_Ruth.pdf] Szöveg
Remenyi_Johanna_Ruth.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ371722; Budapest; Szőlész-borász mérnök Bsc szak; Bibliogr.: p. 32.; Bor. tanszéki jel;borszűrés; polifenolok; kolloidok;borkezelés
Szakterület(ek): T Technology T Technology (General)
T Technology TP Chemical technology
T Technology TS Manufactures
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2016
Utolsó változtatás: 31 Jan 2024 14:16
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Nagy, Balázs
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4796
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése