Reményi, Johanna Ruth (2016) A szűrés hatása a borok polifenol összetételére. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Remenyi_Johanna_Ruth.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Remenyi_Johanna_Ruth.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ371722; Budapest; Szőlész-borász mérnök Bsc szak; Bibliogr.: p. 32.; Bor. tanszéki jel;borszűrés; polifenolok; kolloidok;borkezelés |
Szakterület(ek): | T Technology T Technology (General) T Technology TP Chemical technology T Technology TS Manufactures |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2016 |
Utolsó változtatás: | 31 Jan 2024 14:16 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Nagy, Balázs - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4796 |