Englert, Virág (2016) Szeletelt körte eltarthatóságának növelése kíméletes hőkezeléssel. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Englert_Virag.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Englert_Virag.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ381897; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Árukezelési technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 39-40.; Ht. tanszéki jel; Szeletelt termék; Frissárú; Eltarthatóság; SmartFreshTM(1-MCP) hatóanyag; Körte; Sous vide technológia; Állományvizsgálat; |
Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TS Manufactures |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2016 |
Utolsó változtatás: | 26 Jan 2024 15:36 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Hitka, Géza - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4645 |