MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Sütésálló gyümölcsdzsemek és zselék állományának vizsgálata

Horváth, Szófia Alexandra (2014) Sütésálló gyümölcsdzsemek és zselék állományának vizsgálata. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Horvath_Szofia_Alexandra.pdf] Szöveg
Horvath_Szofia_Alexandra.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ370936; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Tartósítóipari technológia és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 46-48.; Ht. tanszéki jel; Kot. tanszéki jel; Sütésállóság; Almatörköly; Dzsemek; Kajszibarack; Szamóca; Xantán; Érzékszervi vizsgálat;
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
T Technology TP Chemical technology
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2014
Utolsó változtatás: 29 Jan 2024 14:08
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Szabó-Nótin, Beatrix
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4562
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése