Horváth, Szófia Alexandra (2014) Sütésálló gyümölcsdzsemek és zselék állományának vizsgálata. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Horvath_Szofia_Alexandra.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Horvath_Szofia_Alexandra.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ370936; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Tartósítóipari technológia és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 46-48.; Ht. tanszéki jel; Kot. tanszéki jel; Sütésállóság; Almatörköly; Dzsemek; Kajszibarack; Szamóca; Xantán; Érzékszervi vizsgálat; |
Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TP Chemical technology |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2014 |
Utolsó változtatás: | 29 Jan 2024 14:08 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Szabó-Nótin, Beatrix - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4562 |