Farkas, Zsófia Diána (2018) Stevia (Stevia rebaudiana Bertoni) alkalmazása almaitalok esetében. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Farkas_Zsofia_Diana.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Farkas_Zsofia_Diana.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ389011; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak,Tartósítóipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. [50-55.]; Kot. tanszéki jel; Jázmin pakóca; Gyümölcslégyártás; Energiaszegény italok; Mesterséges édesítőszerek; Almalevek; Aszpartám; Érzékszervi vizsgálat; |
Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TS Manufactures |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 26 Jan 2024 15:53 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Ivanics, Judit - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4548 |