Bergmann, Csaba Zoltán (2019) A sörfőző víz ionösszetétele és kezelési lehetőségei. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Bergmann_Csaba.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Bergmann_Csaba.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (820kB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ391777; Budapest; Sörfőző mester szakmérnök / szaktanácsadó szakirányú továbbképzési szak; Bibliogr.: p. 32-34.; Sör. tanszéki jel; Söripari technológia; Sörfőző víz; Ionösszetétel; Ásványi anyagok; |
Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TP Chemical technology |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2019 |
Utolsó változtatás: | 07 Dec 2023 13:53 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Hegyesné Vecseri, Beáta - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4513 |