MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A sörfőző víz ionösszetétele és kezelési lehetőségei

Bergmann, Csaba Zoltán (2019) A sörfőző víz ionösszetétele és kezelési lehetőségei. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Bergmann_Csaba.pdf] Szöveg
Bergmann_Csaba.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (820kB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ391777; Budapest; Sörfőző mester szakmérnök / szaktanácsadó szakirányú továbbképzési szak; Bibliogr.: p. 32-34.; Sör. tanszéki jel; Söripari technológia; Sörfőző víz; Ionösszetétel; Ásványi anyagok;
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
T Technology TP Chemical technology
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2019
Utolsó változtatás: 07 Dec 2023 13:53
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Hegyesné Vecseri, Beáta
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4513
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése