Bertok, Richard (2020) Sör ozmotikus desztillációval történő alkoholmentesítésének számítógépes modellezése. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Bertok_Richard.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Bertok_Richard.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ426090; Budapest; Bibliogr.: p. 49-55.; Ég. tanszéki jel; Söripari technológia; Ozmotikus desztilláció; Alkoholmentes sörök; Membránszeparációs műveletek; Számítógépes modellezés; Kézműves sörök; |
Szakterület(ek): | Q Science QA Mathematics S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TP Chemical technology |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2020 |
Utolsó változtatás: | 07 Dec 2023 15:00 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Koris, András - - Konzulens Varga, Áron - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4506 |